Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Nou cas d’exit Reempresa. Exemple de com donar continuïtat a negocis en funcionament

L’Ajuntament de Sabadell és un referent del projecte Reempresa. Es tracta d’un programa que ajuda tant a persones que volen vendre la seva empresa com a persones interessades en comprar una empresa en marxa, amb avantatges que li pot suposar aquest fet.

Una característica fonamental de Reempresa és l'acompanyament del cedent al reemprenedor en tot el procés i durant el temps necessari, amb l'objectiu de donar continuïtat al negoci. En aquesta ocasió,  us oferim un exemple d’èxit. El Miguel Fernández Fructuoso ha participat en el programa com a cedent del seu negoci Rostisseria 4focs (carrer convent 112, Sabadell) i l’Hubert Miguel Bachmaier, que és el reemprenedor que gràcies al programa Reempresa donarà continuïtat a l'establiment.

Ens podeu explicar breument a què es dedica l’empresa transmesa?

CEDENT: Venda de pollastres a la brasa i menjars preparats.

REEMPRENEDOR: Es una tienda de comida para llevar  que se elabora en el local.

Per què vas decidir a reemprendre una empresa? Què et va fer decidir-te per aquesta?

CEDENT: Per desgast, és una segona activitat, que en principi creiem que ens ocuparia menys temps i no ha estat així. És molta feina si l’has de compaginar amb altres activitats.

REEMPRENEDOR:  Llevo trabajando en el sector 9 años  como empleado  y mi  enfoque   siempre fue emprender en algún momento, se dio la oportunidad de  conocer   a Miguel  y Maria Jesús anteriores dueños de la empresa  y por las circunstancias de la pandemia me di cuenta que la comida para llevar es una de La mejores opciones en este momento.

Vols fer algun canvi o innovació?

REEMPRENEDOR:  En un futuro cercano, me  gustaria realizar el servicio a domicilio y  ampliar los días  de servicio en la tienda..

Quina era la teva formació i experiència professional prèvia?

REEMPRENEDOR:bachillerato completo, y mi experiencia es de 9 años como cocinero

Quin servei us ha ofert Reempresa?

REEMPRENEDOR:  Reempresa desde el punto de atención en Sabadell, me han ayudado en todo  , con Eva Jiménez el proceso ha sido más fácil, me ha ido explicando  todos los pasos que teníamos que ir siguiendo hasta completar el proceso.  Hemos tenido  mucha interacción y siempre estuvo disponible cuando le pedí ayuda.

Creieu important treballar conjuntament durant un període de temps per transmetre el coneixement empresarial?

CEDENT: Crec que ha estat més enfocat, tot i que ho considero raonable, al reemprenedor.  Llavors la meva opinió és molt subjectiva i amb poca base per jutjar, però sobre tot destacaria l’assessorament i la implicació i rapidesa amb la qual ha estat tramitat tot el projecte.

REEMRENEDOR: si por que transmiten su conocimiento, cómo lo gestionan ellos.  Nosotros hemos estado un tiempo anterior a la compravenda trabajando juntos y también con posterioridad a la formalización del contrato de adquisición de la actividad.

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

CEDENT: Sí, si la idea és continuista, en cas de posar un negoci diferent ja és un altre tema, però amb la clientela consolidada (suavitzant el canvi gràcies a la interacció de ambdues parts) ja hi haurà temps d’anar canviant tot allò que li sembli convenient.

REEMRENEDOR:  que escuche atentamente al asesor y que siga todos los pasos que se le expliquen durante el proceso  y estoy convencido que el resultado será satisfactorio.

Quin consell donaríeu a una persona que s’estigui plantejant venir a Reempresa a vendre una empresa, és a dir, a un cedent? I un consell per a un reemprenedor?

CEDENT: Més que consell, recomanació. Els consells i assessorament ve amb el projecte per part de Reempresa. I en aquest cas seria justament això que tingui confiança.

Si tens interès a fer-te amb un negoci que ja estigui en funcionament, l'Oficina d'Atenció a l'Empresa i l'Autònom (OAEA) t'ofereix l'assessorament necessari per convertir-te en reemprenedor adquirint-ne un. Contacteu amb el nostre personal tècnic a través del correu electrònic. Podeu ampliar informació del programa al web de Reempresa