Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Notícies

Matinal de la Reempresa del Vallès Occidental: ven o compra una empresa en funcionament

El 9 de febrer, a partir de les 9:45 h, t’esperem a la Matinal de la Reempresa del Vallès Occidental per participar a un matí ple d’activitats on aprendràs les claus per comprar o vendre una empresa.

La Matinal de la Reempresa és una jornada per propiciar el contacte entre persones cedents i reemprenedores del territori, per contribuir a la generació i acceleració de processos Reempresa i promoure noves altes d’usuaris i nous matchings. Tot un matí dedicat a la transmissió d’empreses a Sabadell. 

Inscriu-te a l’espai de matchings, un entorn per entrevistar-te amb empresaris/àries cedents i potencials compradors/es del teu territori.

L’esdeveniment tindrà una durada de poc més de 4 hores, de 10.00 h a 14.00 h i està organitzat conjuntament pels punts locals de Reempresa de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat, Rubí, Cerdanyola del Vallès, Barberà del Vallès i Santa Perpètua de Mogoda.

PROGRAMA

9:45 h - Acreditacions

10 h - Benvinguda Institucional

10:30 h - Xerrades:

  • Com comprar la meva empresa?
  • Com vendre la meva empresa?

11:15 h - Elevator pitch d’empreses a la venda

12 h - Espai de matchings: Trobades ràpides entre cedents i reemprenedors/es

INSCRIPCIONS

Inscriu-t’hi a matinal.reempresa.org.