Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

QUÈ ÉS?

QUÈ ÉS

L'Ajuntament de Sabadell organitza anualment des de l'any 2013 el Fòrum d'Emprenedoria com una sessió única matinal amb el nom de Cafè Aventura. L'objectiu és fomentar una trobada entre persones promotores de projectes empresarials, responsables d'empreses ja consolidades, agents d’innovació com centres de recerca i tecnològics, persones inversores, etc.

En definitiva, la jornada vol donar impuls i visibilitat a les noves empreses, en especial, aquelles més innovadores i de base tecnològica, premiar la creació i el desenvolupament de noves activitats empresarials, sobre tot les relacionades amb el disseny i les tecnologies aplicades a la indústria i facilitar el contacte entre els diverses persones participants i l’accés a recursos econòmics i tecnològics entre d’altres.

QUÈ INCLOU 
  • FORMACIÓ PRÈVIA: L'organització ofereix formació prèvia específica per fer presentacions de projectes de manera efectiva i atractiva davant del públic. Per tant, la formació prèvia és per a una selecció d'empreses i projectes empresarials, d'acord a les bases de participació. El sistema de presnetació es per mitjà de l'elevator pitch o discurs de l'ascensor. L'elevator pitch és una conversa que consisteix a explicar de forma breu una idea de negoci, una empresa o un projecte a gent que hi pugui estar interessada i que en resumeixi els aspectes més rellevants i els punts clau, de manera que pugui despertar el màxim d'interès en el mínim temps.  Amb aquesta idea s´ofereix una formació teòrica sobre com fer un bon elevator pitch i uns dies abans de la jornada es du a terme un assaig general o formació pràctica on les persones que presenten poden familiaritzar-se amb l´espai i els resursos disponibles a l´auditori afavorint que la presentación final sigui de major qualitat.
  • JORNADA: el Cafè Aventura pròpiament dit. Les empreses i projectes escollits es presenten davant les persones assistents i es porten a terme accions de networking i dinàmiques empresarials diverses o bé s'organitzen ponències sobre temes d'interès per a noves persones emprenedores.
  • MENTORATGE:  A les persones finalistes se'ls ofereix a posteriori de la jornada hores en mentoratge que es duu a terme amb diverses reunions amb els mentors assignats per millorar la seva capacitació en aquelles àrees que ho considerin necessari. Aquest darrer component del mentoratge és el punt fort del Cafè Aventura ja que tots els esforços se centren en trobar el mentor més adequat per a donar resposta a les necessitats dels projectes. 
PER QUÈ ET POT INTERESSAR 
  • FER CONTACTES: al Café Aventura hi són presents persones empresàries, representants d´entitats financeres, de xarxes de Business Angels, possibles partners, altres persones emprenedores, etc. 
  • DONAR VISIBILITAT AL TEU PROJECTE:  la difusió prèvia i posterior que se'n fa del Fòrum.  
  • DONAR RECURSOS PER AL TEU PROJECTE:  formació prèvia duta a terme per experts en la tècnica d´elevator pitch per presentar de forma efectiva els seus projectes en públic, i a través de mentoratge per part d'experts en aquelles àrees empresarials en les quals presentin mancances.
  • PREMIS: opció de presentar candidatura per optar a diferents premis.
QUI HI POT PARTICIPAR
  • CATEGORIA MILLOR EMPRESA: empreses amb una trajectòria empresarial igual o inferior a 3 anys en el moment de presentar la sol·licitud, acreditable amb la documentació que cal aportar. El moment de presentar la sol·licitud s’entendrà com el moment de la inscripció formal mitjançant l’aplicació www.sabadellempresa.cat.
  • CATEGORIA MILLOR PROJECTE EMPRESARIAL:  persones físiques emprenedores i/o estudiants amb una idea de negoci innovadora, creativa i amb potencial d’execució.