Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

L'ajuntament de Sabadell, a través del servei de Promoció Econòmica, realitza tasques d'acompanyament i capacitació de les empreses i empresaris/es Individuals amb la finalitat de consolidar la seva activitat.

Els principals recursos dels quals es disposa per dur a terme aquesta tasca són:

  • Formació Empresarial: partint d’un programa de formació especialment pensat per a cobrir les necessitats i requeriments de les empreses que inclou diferents sessions informatives, càpsules de coneixement, cursos i programes específics. [+ info]
  • Assessoraments experts: Posant a disposició de les empreses un equip de persones multidisciplinari per tal de dur a terme assessoraments en àrees tant diverses com poden ser àrea financera, àrea de producció, fiscalitat, legal, acompanyament en la cerca de finançament i àrea comercial i de màrqueting.

Per aquests assessoraments es compta amb la col·laboració de dues entitats com són VAE (Voluntaris Assessorament Empresarial) i SECOT

  • Suport a la Innovació: donant suport a les empreses amb voluntat d’iniciar-se en la innovació empresarial donant informació sobre els principals agents promotors de la Innovació a Catalunya i derivant a l’organisme competent en la concessió d’ajuts i subvencions en temes d’innovació.
  • Cooperació Empresarial: la Cooperació, els contactes i poder compartir Coneixement són tres eixos importants per l’empresa en un entorn com l’actual. Per aquets motiu una de les iniciatives impulsades pel Vapor Llonch en els darrers anys dins el camp de la cooperació empresarial ha estat el suport a la creació de l’Associació de persones emprenedores i empresàries anomenada Xarxa Onion.

La Xarxa Onion és una xarxa de persones emprenedores i petites empreses de Sabadell i la seva àrea d’influència que a través de a través de xerrades, networkings i diferents activitats que  promou la cooperació empresarial en sentit ampli, a través de l’intercanvi d’experiències i de coneixements. 

  • Allotjament empresarial Sabadell disposa de dos Vivers d´Empreses.

El Centre de Promoció Empresarial: ubicat  en un entorn estratègic i cèntric de la ciutat com és al costat de Fira Sabadell (C/ Tres Creus, 236), l'objectiu d’aquest espai és donar suport a empreses de nova creació o en fase de consolidació oferint espais de lloguer en condicions preferents.

El Centre d´Empreses Industrials de Can Roqueta: Ubicat a la zona de Can Roqueta (Av. Can Bordoll, 119) ocupa una parcel·la de més de 12.600 m2 on s'ubiquen 22 despatxos d' entre 10 i 100 metres quadrats, quinze naus industrials  de 250 metres quadrats, zones de coworking i espais d'incubació oberts a projectes universitaris. Aquest nou espai té la voluntat de dinamitzar les empreses del polígon i contribuir a la implantació de petites empreses de nova creació, empreses en procés de consolidació i empreses consolidades

+ info sobre allotjament empresarial

Per més informació contacta amb nosaltres a sbdempresa@ajsabadell.cat