Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Recursos per crear un negoci

La base de tot projecte és tenir una idea de negoci, però això no és suficient. La idea de negoci va unida a les aptituds comercials i habilitats de la persona emprenedora, als coneixements i a les experiències que pot haver adquirit d’una activitat o d’un exercici professional. Conèixer altres experiències i bones pràctiques també ajudarà a perfilar les idees.

Per això des del departament de Treball i Empresa us oferim tot un seguit de recursos:

INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT TÈCNIC PERSONALITZAT

  • Vols emprendre? T'assessorem sobre quins aspectes tenir en compte a l'hora d'escollir la forma jurídica que s'adequa més al teu projecte.
  • Vols conèixer les obligacions que tindràs com empresari? T'assessorem en la posada en marxa del teu negoci.
  • Necessites finançament per al teu projecte empresarial? T'assessorem sobre les línies de préstec preferencials i finançament privat.
  • Vols agafar  el relleu d'una empresa  en marxa? T'assessorem en el procés de cessió empresarial.
  • Necessites un espai per desenvolupar la teva activitat? Vine a conèixer els espais d'allotjament empresarial que disposa l'Ajuntament de Sabadell.

Inscriu-te a una de les sessions informatives setmanals de creació d’empreses, t’informarem dels serveis que oferim, de les formes jurídiques i dels recursos (ajuts, subvencions, bonificacions, programa Erasmus per joves emprenedors/es i altres) per la posada en marxa del teu negoci. Adreçat a emprenedors/es i a empreses en el desenvolupament del seu projecte empresarial, per tal de garantir la seva competitivitat, consolidació i posicionament en el mercat. Inscriu-te a les sessions informatives AQUÍ

FORMACIÓ EN GESTIÓ EMPRESARIAL

Accions d'informació i formació que proporcionen coneixements adients a la creació i a la consolidació d'una empresa, amb l'objectiu de capacitar i qualificar als promotors del projecte empresarial, treballadors i empresaris. Per consultar la programació i fer la inscripció on-line fes clic aquí.

XARXA DE COOPERACIÓ EMPRESARIAL

La Xarxa Onion és un espai de cooperació empresarial que té per objectiu donar cobertura a les empreses locals en la seva estratègia de posicionament i consolidació en el mercat. Comparteix amb altres emprenedors les teves inquietuds a través dels dinars mensuals que realitza la xarxa ONION. Per a més informació fes clic aquí.

PROGRAMA ERASMUS PER A JOVES EMPRENEDORS/ES

El programa Erasmus per joves Emprenedors/es dona la possibilitat a persones emprenedores a fer estades a altres empreses de la resta de països de la UE amb el suport financer de la Unió Europea. Amb aquestes estades s´obtenen les habilitats necessàries per tal de poder enjegar el propi negoci.
 

AGAFAR RELLEU D'UN NEGOCI EN MARXA

Vols agafar el relleu d’un negoci que ja funciona? El Programa Reempresa ofereix el suport necessari per gestionar de forma eficient la cessió d'empreses, oferint un entorn favorable per l´èxit de tot el procés. Consulta la base de dades d’empreses en cessió aquí.