Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

ARA DONA: Emprenedores i Empresàries en Xarxa

QUÈ ÉS?

Els estudis són clars. El percentatge de dones que es decideixen a emprendre encara es menor que el dels homes. Un cop ho han fet, són més persistents i tenen una menor taxa d´abandonament dels projectes creats.Davant d´aquesta situació i amb l´esperit de donar suport a l´emprenedoria femenina de la ciutat de Sabadell, neix el projecte “Ara Dona: Emprenedores i Empresàries en Xarxa” l'any 2021. Impulsat per Promoció Econòmica de l´Ajuntament de Sabadell i amb el suport de Diputació de Barcelona, aquest programa té com a objectiu apoderar els perfils femenins emprenedors, intercanviar coneixement, crear xarxa i promoure la presència i la visibilitat de la dona en l’entorn econòmic-empresarial-directiu, com a referència per altres dones emprenedores i com a fórmula per generar noves oportunitats.

QUÈ OFEREIX?

  • Mentoring: amb la creació d´un grup de dones mentores, dones directives o empresàries disposades a donar suport en diverses temàtiques inherents als projectes de les emprenedores novelles. Per mitjà del programa es creen parelles de dones emprenedores  amb empresàries experimentades per treballar àmbits tant diversos com la gestió estratègica del negoci, els aspectes comercials o la gestió del temps, entre d'altres.
  • Formació: formació a les emprenedores en determinats aspectes on es detecta certa mancança com lideratge, comunicació o accés al finançament.
  • Xarxa relacional: crear xarxa a través de espais de trobada on les dones puguin compartir experiència, coneixement i es propiciïn noves col·laboracions.
  • Creació de referents: donar visibilitat a les dones empresàries i emprenedores per tal de crear aquest referents per a les nenes / noies joves i que integrin amb normalitat la possibilitat d’emprendre en el seu futur.

El programa contempla accions d’acompanyament, formació i creació de xarxa relacional. En la primera fase del projecte es fa una crida a dones directives i empresàries que vulguin compartir la seva experiència amb emprenedores que estan iniciant els seus projectes. Aquest grup de dones empresàries i directives s’establiran com a referents per acompanyar les dones emprenedores novelles en els seus inicis, aportant coneixement a nivell estratègic. Durant tot el projecte es desplegaran accions de suport per afavorir el desenvolupament competencial de les dones emprenedores que hi participin compartint experiència, expertesa i coneixement a través de sessions de networking i formació ad hoc.

SOL·LICITUD DE PARTICPACIÓ

Les persones interessades a formar part del programa, ja sigui com a mentores que puguin aportar la seva experiència o com a emprenedores novelles que estiguin iniciant o que es plantegin iniciar una activitat, poden formalitzar la seva sol·licitud AQUÍ