Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Fòrum de Tecnologies i Innovació

Edició 2023. Deu anys de Fòrum!

Si estàs interessat/da a participar-hi, envia'ns un mail a sbdempresa@ajsabadell.cat i ens posarem en contacte amb tu.

 

QUÈ ÉS?

Promoció Econòmica de Sabadell organitza anualment des de l'any 2013 el Fòrum de Tecnologies i Innovació, una jornada de tot un matí especialment dissenyada per a la participació d’aquelles empreses i persones emprenedores amb interès per les tecnologies i la innovació.

El Fòrum, en aquesta desena edició, ja és considerat l’esdeveniment de referència en el teixit industrial del territori, se celebrarà el 21 de juny de 2023 i enguany serà multisectorial i estarà obert a totes les tecnologies de la indústria 4.0: Big Data, Robòtica, Fabricació Additiva, Realitat Augmentada, Realitat Virtual, Sistemes per a la Integració Vertical i Horitzontal, Internet of Things, Ciberseguretat, Cloud Computing, Intel·ligència Artificial.

Protagonistes del Fòrum: Indústria del territori en la cerca de la innovació, empreses facilitadores de tecnologia, agents d’innovació, empreses que volen incorporar les tecnologies en la seva corporació, persones emprenedores amb capacitat per aprofitar els beneficis de la tecnologia i la innovació per sumar en la millora de la competitivitat.

Objectius de la jornada:
 • Fomentar la transferència tecnològica, a través d’una trobada en la qual estan convidades empreses, persones emprenedores, centres tecnològics, grups de recerca de les universitats,  entitats, inversors, etc.
 • Dinamitzar les relacions entre empreses i agents d’innovació, i donar difusió entre el teixit industrial dels darrers avanços en tecnologies i innovació a la indústria.

QUÈ INCLOU?

El Fòrum es divideix en tres parts:

 • Taula rodona:  influència de la innovació i les tecnologies 4.0 en la competitivitat empresarial del territori
 • Marketplace per presentar projectes, productes innovadors i solucions tecnològiques
 • Brokerage reunions entre participants amb agenda personalitzada

Les persones participants en el Fòrum tenen la possibilitat de presentar el seu projecte, producte innovador o solució tecnològica associada a una o diverses tecnologies. Mitjançant un sistema de presentacions de 3 minuts durant el Marketplace, els participants i assistents podran conèixer millor les tendències en Indústria 4.0 i la seva aplicació en la indústria. 

PER QUÈ ET POT INTERESSAR?

Si ets investigador/a, el Fòrum suposa una oportunitat única per:

 • Donar a conèixer a les empreses les línies de recerca aplicada, coneixement i know-how propers al mercat d’aplicació
 • Aportar solucions i serveis basats en la recerca d’alta qualitat
 • Incrementar la teva xarxa de contactes empresarials
 • Conèixer de primera mà els reptes i necessitats de les empreses

Si ets empresa, participar-hi és una oportunitat per: 

 • Trobar serveis i solucions de millora basats en la recerca per als reptes en R+D+I.
 • Obtenir nous contactes amb personal investigador i amb altres empreses per generar networking i xarxes de cooperació.
 • Contribuir amb la teva visió al desenvolupament de nova recerca i nou coneixement en sectors estratègics.

QUI HI POT PARTICIPAR?

Empreses i/o agents d'innovació (centres tecnològics, centres de recerca, universitats...) que disposin d’una tecnologia o innovació destinada a donar solucions a reptes per a la indústria 4.0. 

COM INSCRIURE-S'HI?

L'edició del 2023 serà multisectorial i estarà obert a totes les indústries de la tecnologia 4.0. La inscripció s'obrirà aviat. Si desitgeu rebre'n informació podeu contactar amb l'organització clicant el botó d'inscripcions.