&


Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Canal de Twitter del Vapor Llonch Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

CENTRE DE PROMOCIÓ EMPRESARIAL

El Centre de Promoció Empresarial està situat en un lloc estratègic i cèntric de la ciutat com és al costat de Fira Sabadell (C/ Tres Creus, 236).  L’objectiu d’aquest espai és donar suport a empreses de nova creació o en fase de consolidació oferint espais de lloguer en condicions preferents.

DESPATXOS PER ÚS PRIVAT EN RÈGIM DE LLOGUER

Les empreses poden optar a un dels 13 despatxos habilitats al centre per fer-ne ús privat per un període limitat de temps d’acord amb la normativa d’ús del Centre. A més, del lloguer d’aquests despatxos es pot fer ús dels serveis centralitzats com els d’impressió de materials, reprografia, fax, manteniment i neteja, recepció de correspondència en horari d’atenció al públic o d’accés a Internet a través de Wi-Fi i ADSL.

Centre de Promoció Empresarial

ESPAI COMPARTIT O "COWORKING" EN RÈGIM DE LLOGUER

Aquesta modalitat consisteix en el lloguer d´un despatx compartit i equipat, pagant tan sols una part del cost de l´oficina tradicional i gaudint de la resta de serveis del centre. Aquest despatx compartit ofereix tots els seveis bàsics per tal d´inciar una activitat econòmica, ja que està equipat amb el mobiliari bàsic (taula, cadira i armari) com dels serveis de comunicació essencials (telèfon i internet). L´espai de coworking té una capacitat màxima de 6 persones. A més, es pot fer ús dels serveis centralitzats com els d´impressió de materials, reprografia, fax, manteniment i neteja, recepció de correspondència  en horari d´atenció al públic o d´accés a internet a través de Wi-Fi i ADSL. 

ESPAI COMPARTIT O COWORKING

NO NECESSITES UN ESPAI PERÒ VOLS DOMICILIAR LA TEVA ACTIVITAT A SABADELL?

Amb el servei de domiciliació podràs establir el domicili comercial de la teva empresa, utilitzar l’adreça postal del Centre de Promoció Empresarial en el paper imprès de l’empresa (factures, targetes de visita...) i rebre a les nostres instal·lacions correspondència i petita paqueteria.

ESPAIS PER A ÚS COMPLEMENTARI

El Centre de Promoció Empresarial ofereix a més de despatxos d´us privatiu i d´un espai de treball compartit, la possibilitat de llogar tres sales de formació/reunió. Cadascun d’aquests espais disposa dels recursos necessaris per dur a terme qualsevol tipus de jornada com ara pissarres, paperògraf o projector i també es pot fer ús d´una pantalla plana LCD de 60”. A més,  es pot fer ús dels serveis centralitzats com els d´impressió de materials, reprografia, fax, manteniment i neteja, recepció de correspondència en horari d´atenció al públic o d´accés a internet a través de Wi-Fi i ADSL. 

ESPAIS PER A ÚS COMPLEMENTARI
  • Sala polivalent           85 m2            fins a 40 persones
  • Sala de formació        42 m           fins a 30 persones
  • Sala de reunions         25 m2            fins a 12 persones

MÉS INFORMACIÓ

Consulta el nostre catàleg AQUÍ. Si voleu conèixer les condicions així com rebre més informació sobre aquests espais, contacta amb nosaltres:

C/ de les Tres Creus, 236 Sabadell 08201 (veure plànol) Horari: dilluns a dijous de 9-14 i 15.30 a 18.30h. Divendres de 9 a 14h. Consulteu horaris en periodes especials (estiu, Nadal, Setmana Santa i ponts). Telf: 93 748 60 90 Mail: promoempresa@ajsabadell.cat

ESPAIS PER A ÚS COMPLEMENTARI