Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

EUREK Technology

EUREK Technology

EUREK Technology S.L. es una empresa Sabadellenca especialitzada en projectes de I+D. EUREK te tres línies de desenvolupament:

  • EUREK Developments (www.eurek.org): Projectes a mesura de enginyeria, incloent les especialitats de Disseny Industrial; disseny de peces, elements mecànics i estètics, tant destinats a ser fabricats per processos industrials tradicionals com pels sistemes de fabricació digital més actuals. Amés tenim la capacitat de produir prototips o micró series amb sistemes de fabricació additiva, ja sigui Impressió 3D o sinteritzat de resina així com mecanitzats.
  • AIRK Drones (www.airkdrones.com): Es la lineal de desenvolupament destinada al disseny i fabricació de Drons professionals així com els accessoris pertinents. Compta amb dues formules de treball. La fabricació de drons industrials normalitzats de gran flexibilitat i modularitat, fàcilment adaptables a tasques professionals; i el disseny, desenvolupament i fabricació de solucions especifiques a mesura.
  • Kaleidoscopic Interface (www.kiexp.com): Es la línia de treball de implementació de noves tecnologies per Escape Rooms. EUREK desenvolupa solucions tecnològiques per el control de experiències Escape Room, ja siguin sistemes de control electrònics senzills per el desenvolupament de proves puntuals com el desenvolupament de sistemes complexos per controlar i gestionar sales d’escapisme des de el inici fins al final, introduint tecnologies com IoT completament integrades en els decorats, revolucionant les experiències ofertes y substituint els candaus sempre que no son estrictament rellevants per la experiència per elements integrats per la gestió de la experiència.
DADES DE CONTACTE
  • Persona de contacte: David Matanzas Rexachs
  • Correu electrònic: info@eurek.es  

EUREK Technology