Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

MWD Creative Studio

MWD Creative Studio és un grup creatiu multidisciplinari amb seu a Sabadell (Barcelona). Amb gairebé 20 anys d’experiència en el sector creatiu i tecnològic, desenvolupem projectes de manera transversal a través de les nostres quatre àrees de treball, MWDesign, Dokuji Events, XindLab i STRTGY.

MWDesign desenvolupa projectes gràfics i audiovisuals orientats a productes publicitaris i de branding corporatiu. Dokuji Events és l'àrea que gestiona i crea esdeveniments en la seva basant creativa, gràfica i tecnològica, som especialistes en petits i grans esdeveniments, de qualsevol àmbit i sector.

A XindLab Tech desenvolupem projectes tecnològics de diverses tipologies, com web, audiovisual, o de realitat virtual, aumentada i mixta.

I finalment, STRTGY és l'àrea de marketing digital, que posiciona els continguts creats i analitza les campanyes de projecció a nivell digital.

Amb totes les àrees juntes, podem oferir un servei cohesionat de qualitat i eficient.

Som innovadors, perceptius i busquem l'excel·lència en qualsevol projecte petit o gran. Des de MWD tenim una visió global del sector i ens agrada establir sinergies i processos altament competitius, aportant la nostra àmplia experiència en tots els projectes desenvolupats per als nostres clients. 

DADES DE CONTACTE