Pàgina del Facebook del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr
Pàgina del Linkedin del Vapor Llonch Consulta les millors imatges del Vapor Llonch al Flickr Descobreix el canal de Youtube del Vapor Llonch

 

Bufete Damaca

Empresa creada recentment però amb bagatge de fa molts anys. Inicialment vam créixer com a pèrits judicials i ens vam professionalitzar en el sector immobiliari i més tard en els actius financers.

Assessorem empreses i particulars sobre com pagar els mínims impostos i sobre les despeses que es poden deduir sense canviar les formes de fer. Assessorem, ajudem, creem comptes bancaris, col·laborem en la constitució d'empreses... fem un paquet 100% complet de les necessitats dels clients.

A més, també som agents comercials internacionals col·legiats i podem intermediar en la compra/venda de qualsevol cosa que el nostre client necessiti i també oferir oportunitats als nostres clients. També gestionen la importació i l’exportació de vehicles.

Treballem amb despatxos d’arreu del mon: a Lugano (Suïssa), Orlando (Estats Units), Andorra la Vella (Principat d'Andorra) i, pròximament, México DF (Mèxic).

DADES DE CONTACTE